Benarkah Hishammudin Rais Hina YDPA?

Carian Google mempamerkan tajuk yang keluar di Blog Hishammudin Rais yang bersifat menghina YDPA masih berada dalam rekod mereka

Bekas blogger PKR yang kini menyertai PPBM, Hishamuddin Rais yang lebih dikenali sebagai blogger Tukar Tiub, hari ini telah mengeluarkan artikel yang menghina YDP Agong. Semakan mendapati artikel berkenaan telah dipadam. Walau bagaimanapun, Saudara Lokman Nor Adam berjaya membuat 'screen shot' posting berkenaan.


Screenshot Blog Hishammudin seperti yang dilaporkan oleh http://watan-online.com/hina-agong-apa-tindakan-mahathir-lokman-adam/


Presiden Pemantau Malaysia Baharu, Datuk Lokman Noor Adam mempersoal kegagalan Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad bertindak terhadap individu yang menghina Yang di-Pertuan Agong, Sultan Muhammad V.

Sambil menyeru rakyat Malaysia yang masih mentaati institusi Raja-Raja Melayu supaya tampil membuat laporan polis terhadap pengendali laman blog yang menghina Yang di-Pertuan Agong.


Carian Google mempamerkan tajuk yang keluar di Blog Hishammudin Rais yang bersifat menghina YDPA masih berada dalam rekod merekaTindakan ini sekaligus akan memperlihatkan ketelusan Peguam Negara baharu, Tommy Thomas untuk bertindak secara adil dan saksama dalam menjalankan tugasnya sebagai peguam yang tidak berat sebelah untuk menjatuhkan hukuman.

“Saya menyeru kepada rakyat Malaysia, mohon bantu buat laporan polis malam ini juga satu negara lepas solat sunat terawih terhadap manusia durjana ini.

“Kita tengok Peguam Negara yang baharu ambil tindakan atau tidak. Ambil gambar laporan polis dan muat naik ke media sosial masing-masing.

“Kita mahu lihat ‘Regim Mahathir’ akan bertegas atau tidak,”katanya dalam satu kenyataan pada Rabu.

Sumber:
http://watan-online.com/hina-agong-apa-tindakan-mahathir-lokman-adam/
Benarkah Hishammudin Rais Hina YDPA? Benarkah Hishammudin Rais Hina YDPA? Reviewed by admin on 14:20 Rating: 5

No comments

Recent in Recipes

3/Food/post-list